TESTAMENTE

Ved du hvem, der arver dig ved din død? Er din ægtefælle/samlever tilstrækkeligt sikret og kan blive boende i huset, hvis du dør først? Kan din ægtefælle sidde i uskiftet bo med dine særbørn?

ÆGTEPAGT

Til daglig går du måske ikke og tænker på, hvad der vil ske rent juridisk, hvis du og din ægtefælle eller samlever går fra hinanden.

FAMILIEJURA

Det er fornuftigt at gøre sig overvejelser om fremtiden, men der er ingen grund til at bekymre sig om den. F10 Jura kan gennemgå dig og din families juridiske forhold.

RÅDGIVNING

De fleste har brug for professionel assistance, når de skal forholde sig til juridiske spørgsmål. Det kan være, du bliver mødt med et krav, som du ikke er enig i – at du har købt en vare, som er defekt, eller en ydelse, som ikke lever op til forventningerne.

“Få styr på paragrafferne, kontakt F10 Jura, det koster ikke noget at spørge.”

Wilhelm Dickmeiss

KØBERRÅDGIVNING

Skal du købe en bolig – så lad F10 Jura være din rådgiver. Husk at gøre købsaftalen betinget af, at F10 Juras rådgiver kan godkende handlen.

SÆLGERRÅDGIVNING

Skal du sælge din bolig – så lad F10 Jura være din rådgiver. Få sikkerhed gennem hele salgsprocessen af en uafhængig rådgiver.

HVERDAGENS JURA

F10 Jura rådgiver dig i hverdagens små og store juridiske spørgsmål – alt fra en mangelfuld vaskemaskine til en personskade ved alvorlig trafikulykke.

JURIST

F10 Juras rådgivere er alle erfarne uddannede jurister og F10 Jura har tegnet professionel ansvarsforsikring for rådgivningen.