Ny Økonomitjek

F10 FINANS

Vi hjælper med værdiansættelse af din virksomhed

Når først du som ejerleder har besluttet dig for at sælge din virksomhed, skal den værdiansættes på et tidspunkt i salgsprocessen. Men hvordan finder du ud af, hvad lige præcis din virksomhed er værd? I F10 Forretningsudvikling kan vi hjælpe med at beregne den rette pris på din virksomhed. Vi tager altid højde for at alle virksomheder er forskellige, og derfor er vi særligt omhyggelige, hvad værdiansættelsen angår.

Økonomitjek

Få en GRATIS gennemgang af din virksomhed

Sammen tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at vinde fremtiden.
Kontakt os i dag på tlf: +45 22 27 88 38  eller forretningsudvikling@f10.dk

Få mere ud af dine penge med uvildig rådgivning

Hvis du har svært ved at overskue renter, konti, lån, pension og formue, så er et Økonomitjek sammen med økonomisk rådgivning det rette valg for dig.

Hos F10 har vi fuld forståelse for, at penge og økonomi fylder rigtigt meget i dine tanker. Vi vil alle gerne have så meget ud af vores penge som muligt, og vi ønsker at skabe de bedste vilkår for vores økonomi og vores familier.

Men vi ved også, at det kan være svært at overskue privatøkonomien, når man “bare” er en almindelig dansker.

Derfor tilbyder vi et allround økonomitjek af din private økonomi, hvor vi hjælper dig med at finde hoved og hale i de mange papirer fra banker og pensionsselskaber. Det er sund fornuft og god uafhængig økonomisk rådgivning.

 

Derfor skal du vælge F10 til uafhængig økonomisk rådgivning

Alle vores konsulenter har en baggrund i den finansielle sektor. På dansk betyder det, at vi har store kompetencer inden for uafhængig økonomisk rådgivning.

Vi rådgiver dig om din private økonomi, og du kan være sikker på, at du får vores ærlige mening.

Vi taler nødigt dårligt om andre, men selvfølgelig vil pengeinstitutter og pensionsselskaber med flere gerne sælge egne produkter. Hos os er din privatøkonomi i centrum, og vores fælles interesse er at optimere den bedst mulig

SUCCESFULDE VIRKSOMHEDER VÆLGER OS

Hos os er der ingen dumme spørgsmål om privatøkonomi

Vi gør meget for at forklare tingene, så alle kan forstå dem. Vi gør ikke tingene sværere, end de er, og vi forsøger at formidle uafhængig økonomisk rådgivning på en afslappet måde.

Kort sagt vil vi gerne hjælpe dig til en bedre økonomi, og der findes ingen dumme spørgsmål her.

Din investering er kr. 5.000 inkl. moms, og den investering kan hurtigt være tjent ind igen.

DEDIKEREDE RÅDGIVERE

Lad os hjælpe dig videre