KONSULENT- PROJEKTOPGAVER

Når din virksomhed har behov for ekstra ressourcer eller specielle kompetencer

Vi tilbyder hjælp til alle større og mindre former for konsulent- og projektopgaver relateret til både økonomi- og HR funktioner, såsom hjælp til regnskab. Vi kan tiltræde jeres organisation fast, i en periode, eller tilknyttet et bestemt projekt.

Løsningen er fleksibel og tilpasset efter jeres behov. Dermed er den fordelagtig, hvis man ønsker ekstra ressourcer eller specielle kompetencer, i en tilpasset periode. Dette kan gøres uden at overbelaste den nuværende medarbejderstab.

Rådgivning om organisk vækst

Procesoptimering

Vi rådgiver og assisterer med optimering af processer i både økonomi- og HR-funktioner.

En økonomifunktion har mange processer, og vores erfaring gør, at der ofte kan ske optimering. Vi gennemgår og analyserer virksomhedens processer og kommer med optimerings- og effektiviseringsoplæg.

ERP konsultering

At udskifte, implementere, opdatere, eller på anden vis ændre i virksomhedens ERP-system er en ressourcekrævende og kompliceret opgave.

Vi har erfaring og kan være jeres sparringspartner fra start til slut. Vi fungerer som bindeled mellem jer og jeres ERP-leverandør.

Interim-roller

Vi kan med kort varsel indtræde i alle roller og opgaver. Alt fra bogholder til økonomichef, i kortere eller længere perioder, indtil I har fundet den helt rigtige løsning.

Sparring og rådgivning

Vi tilbyder sparring og rådgivning på alle områder indenfor økonomiske beslutninger i virksomheden. Eksempelvis analyse og udarbejdelse af investeringskalkuler og drifts- og likviditetsbudgetterkøb. Derudover laver vi også analyse af salg af forretningsområder, og input til virksomhedens salgskalkulationer m.m.

Ad-hoc opgaver

Mange virksomheder oplever, at bunken med administrative ad-hoc opgaver langsomt kan vokse og vokse. Vi tilbyder en ekstra hånd og hjælp til, at få bunken gennemgået og udført.

ØNSKER DU AT BLIVE

KONTAKTET