F10 ERHVERV

Virksomhedstestamente

– For at din virksomhed kan overleve.

Af Kaspar Klok Faaborg F10 Jura

Ulykke, sygdom og død kan ødelægge din virksomhed. Med et virksomhedstestamente kan du lægge en plan for hvordan din virksomhed skal fortsætte driften og hvordan du og familien kan sikres, hvis du i en periode bliver ude af stand til at passe virksomheden eller dør.

Vi tror alle, at færdselsuheld, blodprop og overfald m.v. er noget der kun rammer naboen, men hvad hvis du selv er naboen…? Hvad hvis du i en periode ikke kan tage dig af din virksomhed eller ligefrem dør…? Kan din virksomhed fortsætte driften uden dig…?

Ud fra mange års erfaring med rådgivning af ejere / ledere og deres virksomheder ved jeg hvor galt det kan gå hvis der ikke har lagt en plan for hvad der skal ske hvis uheldet er ude. Det kan påvirke virksomhedens bundlinje negativt i lang tid fremover og i værste fald koste virksomheden livet. Derudover kan det også betyde store økonomiske tab for dig og din familie.

Mindre og mellemstore virksomheder, deres ledere eller arbejdende ejere er særligt sårbare, hvis personen ved roret må slippe grebet. For din familie og dine ansatte kender ikke din virksomhed så godt som du gør og kan derfor ikke bare lige fortsætte driften i dit fravær eller hvis du dør.

Det kan du gøre noget ved. Du kan oprette et virksomhedstestamente!

Hvad er et virksomhedstestamente?

Grundlæggende er et virksomhedstestamente en plan for hvad der skal ske, hvis virksomhedens leder pludselig ikke møder op når dagen starter.

F10 Jura kan hjælpe dig med at lave et virksomhedstestamente. Det starter med at vi tager en telefonisk drøftelse af dine, din families- og din virksomheds behov og hvordan I er sikret i dag. Viser det, at der er et behov for at du sikre dig, din familie og virksomheden bedre kan F10 Jura lave et virksomhedstestamente i samarbejde med dig.

Selve virksomhedstestamentet er ikke et juridisk gyldigt dokument, men hvis behovet er tilstede kan F10 Jura også hjælpe dig med at lave konkrete aftaler og dokumenter der understøtter dit virksomhedstestamente, så din plan kan føres ud i livet.

Pris for virksomhedstestamente

  • Prisen for en telefoniske drøftelse hvor dine behov afdækkes er 1.800 kr. ex. moms. Hvis du i stedet ønsker et møde er du velkommen hos F10’s hovedkontor i Odense.
  • Prisen for et virksomhedstestmente er 5.000 kr. ex. moms.

Kontakt F10 Jura hvis du vil vide mere.

Contingency plan

Bemærk, at hvis din virksomhed har behov for en Contingency plan kan F10 Jura henvise til F10 Forretningsudvikling, som er specialister indenfor dette område.

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud