F10 PRIVAT

F10 Jura – Arveret

Har du brug for et testamente?

Hvem arver dig?

Ved du hvem, der arver dig ved din død?  Er din ægtefælle/samlever tilstrækkeligt sikret og kan blive boende i huset, hvis du dør først? Kan din ægtefælle sidde i uskiftet bo med dine særbørn? Ønsker du at testamentere noget til f.eks. Kræftens Bekæmpelse? Der er mange spørgsmål, der trænger sig på. Ønsker du en anden fordeling af, hvad du efterlader dig, end hvad følger af arvelovens almindelige regler, er det helt afgørende, at du får oprettet et testamente, der beskriver din vilje, før det er for sent.

F10 Jura kan give dig klar besked

F10 Jura kan vurdere dine forhold og kan rådgive dig, om du har behov for at få oprettet et testamente. I den forbindelse er det f.eks. også muligt at sikre, at børnenes arv båndlægges eller gøres til deres særeje, således arven ikke skal deles med deres ægtefælle i tilfælde af en evt. skilsmisse. Lad F10 Jura gennemgå dine arveretlige forhold og få klar besked om dine forhold, så du kan beslutte dig for, om du skal have lavet et testamente eller ej.

Faste priser

F10 Jura tilbyder dig at gennemgå dine arveretlige forhold og komme med en vurdering af, om du har behov for at få oprettet et testamente. Har du ikke behov for at oprette et testamente, idet arveloven sikrer dig i fornødent omfang, er prisen for rådgivningen 1.500 kr. Har du derimod behov for at få oprettet et testamente, og anmoder du F10 Jura om at udfærdige det for dig, er den samlede pris inkl. rådgivningen 4.200 kr. Hertil kommer et gebyr på 300 kr., der skal betales til notaren ved underskrivelse af testamentet. F10 Jura gør dokumentet klar.

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud