F10 ERHVERV

F10 Jura – Erhvervsret

Har du brug for rådgivning?

F10 Jura rådgiver iværksættere og etablerede virksomheder

F10 jura kan tilbyde dig professionel og uafhængig rådgivning, så du bliver i stand til at klare alle de juridiske udfordringer, der følger med, når der skal stiftes, drives eller overdrages virksomhed.

Erhvervsrådgivning

Når du skal i gang med en virksomhed er der mange muligheder. Ligesom der kan opstå mange udfordringer når du er i gang. Lige fra aftaler med kunder eller leverandører til køb- eller salg af virksomheden. Lad F10 hjælper dig med det juridiske og yde din virksomhed erhvervsrådgivning.

Selskabsforhold

Skal du stifte et nyt selskab, eller skal din virksomhed have ændret selskabsform, kan F10 Jura rådgive dig, så du finder den model, der er den bedste for dig og oprette de nødvendige selskabsdokumenter. Måske har du også behov for assistance til at få oprettet eller opdateret ejer aftaler og/eller vedtægter.

Kontrakter

Det kan også være at du har behov for at lave en aftale med en kunde eller leverandør. Her er det en god idé at skrive ned hvad der er aftalt eller måske kommer de med en kontrakt der bør kigges nærmere på. Lad F10 Jura hjælpe dig med at udarbejde eller gennemgå dine kontrakter. For en sikkerheds skyld.

Ansættelsesforhold

F10 Jura rådgiver også om ansættelsesret. Skal medarbejdere afskediges, er det afgørende, at dette gøres på en korrekt måde, så du undgår efterfølgende krav. Skal du ansætte nye medarbejdere, er det vigtigt at alle de juridiske deltaljer er på plads – herunder beskrivelse af jobfunktion, ansvarsområde, løn og vilkår for opsigelse. Lad F10 Jura oprette ansættelseskon¬trakten, så du er sikker på at få alt det vigtige med.

Køb og salg af virksomhed

Uanset om du skal købe, sælge eller generationsskifte en virksomhed er det vigtig at få det juridiske på plads. F10 Jura kan sammen med F10s øvrige partnere rådgive dig, så du får den mest hensigtsmæssige overdragelse, hvilket sikrer virksomheden og dig i fremtiden.

Faste priser

Lad F10 Jura være din virksomheds juridiske erhvervsrådgiver og oprette de nødvendige juridiske dokumenter, der dækker din virksomheds behov. F10 Jura har faste priser for oprettelse af en lang række dokumenter og afregner anden rådgivning og bistand efter medgået tid til en time takst på 1.600 kr.  + moms.

 

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud