F10 ERHVERV

F10 Jura – Erhverv

Få styr på paragrafferne.

F10 Jura kan rådgive dig om dine juridiske forhold og udfærdige de nødvendige juridiske dokumenter – så der er styr på paragrafferne.

F10 Jura gør advokaten overflødig

Advokater har ikke patent på at rådgive om juridiske forhold eller udfærdige juridiske dokumenter, som f.eks. vedtægter for dit selskab, en ejeraftale eller en ansættelseskontrakt. Det kan F10 Jura også.
Ved at benytte F10 Jura som juridisk rådgiver får du samme høje faglige standard, som hvis du bruger en advokat, idet F10 Juras rådgivere alle er uddannet som jurister fra et universitet (cand.jur.) og har erfaring i rådgivning netop inden for de områder, som de beskæftiger sig med. F10 Jura har tegnet en professionel rådgiveransvarsforsikring, så du er sikret på samme vis, som hvis du bruger en advokat. Derfor er der ikke den store forskel på om du bruger F10 Jura eller en advokat til at få juridisk rådgivning – det skulle måske lige være prisen.

F10 Jura rådgiver erhvervskunder

Erhvervslivets juridiske forhold er komplekse og kræver kvalificeret rådgivning. Er din virksomhed blev mødt med et krav fra en forretningspartner, har en ansat været ude for en arbejdsulykke, står du over for at overdrage din virksomhed, lave et generationsskifte eller måske stifte et selskab? Eller måske ændre selskabs struktur? Er der flere ejere i et selskab, er der måske behov for at få lavet en ejeraftale. Er virksomhedens eller direktørens ansættelseskontrakter juridisk holdbare?

Spørgsmålene er mange, men F10 Jura står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for juridisk rådgivning til din virksomhed.

Salg og køb af fast ejendom

F10 Jura kan også rådgive erhvervsklienter i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Hvordan sælger du med størst mulig ansvarsfraskrivelse, og hvad er de rigtige vilkår netop for din virksomhed? Hvis din virksomhed skal købe, er det vigtigt, at du er fuldt bekendt med evt. forpligtelser vedrørende ejendommen, f.eks. lejere, forkøbsrettigheder, miljøkrav m.m. F10 Jura kan rådgive din virksomhed, uanset om den skal købe eller sælge.

Husk altid i slutsedlen at få indføjet et rådgiverforbehold, således en handel er betinget af, at F10 Jura kan godkende den.
Har din virksomhed behov for rådgivning i forhold til leje eller udlejning af lokaler eller ejendomme, kan F10 Jura også hjælpe. F10 Jura kan også udfærdige lejekontrakten eller kigge én igennem, inden den underskrives.

Kontakt F10 Jura – den sikre erhvervsrådgivning

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud