F10 PRIVAT

F10 Jura – Fast ejendom

Rådgivning til købere, sælgere og lejere.

Køb eller salg af fast ejendom

Køb eller salg af fast ejendom er for de fleste en stor beslutning der vil får stor betydning fremadrettet. Der er mange spørgsmål, der skal afklares, inden du kan træffe den endelige beslutning. Hvilke risici er der hvis du skal sælge og hvilke er der hvis du skal købe? Hvad skal du oplyse om som sælger og skal du tegne ejerskifteforsikring som køber? Hvad er ejendomsmæglerens rolle og hvordan skal du forholde dig hvis noget går galt? F10 Jura er din professionelle juridiske rådgiver. Vi varetager dine interesser og kun dine interesser. Vi kan rådgive dig gennem hele processen – lige fra vurdering af salgs-opstilling til endelig indgåelse af købsaftalen og efterfølgende tinglysning.

Gode forholdsregler og færre risici

Vi rådgiver dig om, hvilke forholdsregler du bør tage. Til dig som køber anbefaler vi, at du får indføjet et rådgiverforbehold i købsaftalen. Det betyder, at du ikke er forpligtet af aftalen, før din rådgiver hos F10 Jura har læst og godkendt købsaftalen.

F10 Jura holder øje med om ejendomsmægler har indhentet alle relevante dokumenter vedr. ejendommen.

F10 Jura kan give dig klar besked

Lad F10 Jura hjælpe dig med din ejendomshandel. Er du sælger kan vi hjælpe med at indhente handlens dokumenter, udarbejde eller gennemgå købsaftale, oprette digitalt skøde og sørge for tinglysning. Det er også værd at overveje, om der i forbindelse med køb eller salg skal oprettes eller aflyses ægtepagt, samejeoverenskomst og/eller testamente.

Lejekontrakter

Det kan også være at du i stedet har lejet en bolig eller lejlighed. Hos F10 Jura kan vi også hjælpe dig med at gennemgå din lejekontrakt.

Vores vare er god rådgivning

F10 Jura kan rådgive dig om alle forhold i forbindelse med køb, salg eller leje af bolig. Hos os er du i trygge hænder og vi er din sikkerhed for at tingene går rigtigt for sig.

Faste priser

  • Privat bolighandel: 7.200 kr. inkl. Moms.
  • Lejekontrakt beboelse: 3.000 kr.

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud