F10 PRIVAT

F10 Jura – Familiens jura

Har du tjek på det hele … ?

Få overblik over fremtiden

Det er fornuftigt at gøre sig overvejelser om fremtiden, men der er ingen grund til at bekymre sig om den. F10 Jura kan gennemgå dig og din families juridiske forhold.  Vi kan vurdere, om du har brug for at gøre yderligere for at sikre dig og dine nærmeste. Herved får du skabt tryghed og ro for dig selv og din familie på den bedst mulige måde.

Der er mange ting man kan bekymre sig om

Ved du hvad den juridiske betydning af ægteskab eller samliv er? Hvad der sker med hus, bil og pension, hvis ægteskabet eller samlivet går i stykker? Hvem der arver dig? Hvad der sker med arven efter dig hvis du lever i et nyt forhold med dine, mine og vores børn? Om du hæfter for din samlever eller ægtefælles gæld? Osv……

F10 Jura kan give dig klar besked

Lad F10 gennemgå din families juridiske forhold og rådgive dig, så du kan beslutte dig for, om du skal have oprettet en ægtepagt, samlivskontrakt eller et testamente. Der kan ved ægtepagt eller samlivskontrakt og testamente træffes en lang række bestemmelser, der alle har til formål at sikre, hvordan din formue skal fordeles ved såvel skilsmisse som død.

F10 Jura hjælper dig i mål

Lad F10 Jura hjælpe dig med at oprette de nødvendige juridiske dokumenter.

Kan virksomheder lave testamenter?

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende bør du overveje hvad der ske med din virksomhed hvis du pludselig bliver skilt, dør eller bliver ude af stand til at varetage dine opgaver i virksomheden. F.eks. pga. sygdom. Ellers kan det blive en alvorlig trussel for din virksomheds overlevelse. F10 jura kan hjælpe med rådgivning og med at oprette de nødvendige dokumenter, der sikre dig, din virksomhed og din familie som du ønsker det.

Faste priser

F10 Jura tilbyder dig at gennemgå din families juridiske forhold og komme med en vurdering af, om dine behov stemmer overens med dine faktiske forhold.
Prisen for at få lavet et tjek af familiens jura er 2.000 kr. Viser det sig at du har behov for at få udarbejdet yderligere dokumenter kan du naturligvis få en fast pris for at få lavet disse dokumenter.

F10 Jura er tryghed for dig og din famile

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud