GRATIS

Lige nu tilbyder F10 Finans gratis investeringsrådgivning
Har du investeringer på over 500.000 kr?

Har du en halv million kroner eller mere, som i dag plejes af banken, eller som måske endda står på en konto med negativ rente? Så tilbyder vi lige nu en gratis analyse på et af F10’s seks kontorer, hvor vi gennemgår dine nuværende investeringsomkostninger og rating.

Da F10 er uvildige, kan vi vælge frit på alle hylder blandt investeringsforeningerne! Det betyder, at vi kan hjælpe med at finde den investeringforening hvor du får mest for pengene.

Vi går efter de investeringsforeninger med bedst rating på www.morningstar.dk

Beregn hvor meget du kan spare her:

Vi tilbyder gratis rådgivning til de 10 første som henvender sig

Vi tilbyder gratis investeringsrådgivning til de 10 første som kontakter os.

For at få et investeringstjek af en af vores uafhængige rådgivere,  skal dine investeringer være på 500.000 kr eller derover.

Hvis du er interesseret, så udfyld kontaktformularen her på siden. Du kan også sende os en mail på kontakt@f10.dk eller ringe til os på tlf. 30 33 43 33.

Det fri marked slår bankernes investeringsfonde

Vidste du, at bankerne og deres egne investeringsforeninger ofte ikke har succes med deres aktive investeringsstrategi? Det er kun hvert ca. 5. år, at en dansk bank i gennemsnit slår markedet!

Alligevel tager bankerne sig godt betalt og anbefaler ofte kun deres egne investeringsforeninger.

F10’s erfaring er, at den samlede ÅOP i banken ofte nærmere sig 2% og nogle gange også mere.

F10 anbefaler i stedet typisk indeksinvestering med lave omkostninger. Disse indeksforeninger har væsentligt lavere ÅOP end de aktive foreninger og besparelserne er derfor store.

Da F10 kan vælge frit på alle hylder, går vi også kun efter de investeringsforeninger med bedst rating på www.morningstar.dk. Her kan rådgiveren i banken kun vælge blandt bankens egne foreninger.

F10 har fokus på den grønne omstilling og mange af vores investeringspapirer, er også top-ratet på ”bæredygtighed” hos Morningstar.