FAQ, Boligkøb, Rådgivning

Ofte stillede spørgsmål


Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal låne til min bolig?

Du skal sørge for at få din gæld sammensat på den rigtige og mest optimale måde. Herunder skal realkreditlån, boliglån og øvrige lån tilpasses, så det dyreste lån afvikles først og øvrige lån gøres afdragsfri. Herefter fortsætter man så låneafviklingen i den rækkefølge. Dette vil give store rentebesparelser i sidste ende.

Læs mere om vores boligkøb her.


Hvordan får du den bedste rådgivning?

Vil du være sikker på at få uvildig rådgivning om din økonomi indenfor realkreditlån, boliglån og billån skal du være meget opmærksom på at spørge uafhængige rådgivere til råds. Det er ikke uvildigt at spørge sin bankrådgiver om hvilke lån man skal vælge, da bankrådgiveren rådgiver om det lån og ydelser, som din bank ”sælger”.

Du skal gå på det uafhængige marked og spørge uafhængige rådgivere om råd vedrørende valg af kreditforeningslån, billån og boliglån. Det er som regel den mest fordelagtige løsning for låntageren.

Læs mere om vores boligkøb her.


Afslag på lån i banken ved huskøb – hvad gør vi?

Når I har fået afslag på lån i banken ved huskøb, er det en god idé at få hjælp af en uafhængig økonomisk rådgiver, der har erfaring og viden om den finansielle sektor.

Faktisk får hver tredje familie afslag på deres drømmeboligen i banken, og ofte er der tale om familier, der egentlig har en god og sund økonomi i forvejen. Du kan sikre dig mod et afslag ved at få den rigtige rådgivning om huskøb fra begyndelsen.

F10 rådgiver også boligkøbere, så I kan få fingre i drømmehuset til den rigtige pris – og med de rette lån. Det er fra begyndelsen meget vigtigt, at man vælger den rigtige type kreditforeningslån og boliglån, så man får sammensat sin gæld på den rette måde. Yderligere er det vigtigt at få den lavest mulige rente på boliglånet, billånet og forbrugslånet.

F10 hjælper dig med at få afviklet din gæld på den bedste måde for dig og ikke banken.

Læs mere om vores boligkøbsrådgivning her.

  • Bliv ringet op