F10 PRIVAT

Pressemeddelelse

Pressemeddelelse 28-04-2017

F10’s pensionsvirksomhed bliver en del af Söderberg & Partners

Fra 1. maj 2017 bliver F10’s pensionsvirksomhed en del af Söderberg & Parters. Det betyder, at F10 fremadrettet rådgiver deres pensionskunder ved hjælp af Söderberg & Partners’ IT platform. Samtidig får F10 og deres kunder adgang til Söderbergs Tryghedsfonde.

 

  • ”F10 har stor fokus på rådgivning af kunder særligt i forhold til investering og bank, og vores pensionsstab har bred erfaring på dette område. Vi har konstateret, at Söderberg & Partners har et fond set-up, som er unikt for branchen. Med dette samarbejde vil vi få adgang til Söderbergs tryghedsfonde, og vi vil fremadrettet kunne give vores kunder en mere optimal rådgivning”, siger Per Jessen, Partner i F10 Pensionsmægler.

 

I forbindelse med det strategiske samarbejde bliver 9 pensionsfolk fra F10 en del af Söderberg & Partners. Det forventes, at F10´s pensionsenhed vokser væsentligt i den kommende tid i forlængelse af det nye samarbejde.

  • I S&P har vi en strategi om at blive den største pensionsmægler i Danmark, og efter blot 1½ år er vi i dag den 2. største. Et vigtigt element for os i vores vækst er at få partnere, som har et højt kompetencenivau. Ved et samarbejde med F10’s pensionsstab får vi netop det. Samtidig har F10 en entreprenøriel tilgang med masser af drive til at skabe og udvikle forretning, hvilket netop er en af grundstenene i Söderberg & Partners’ måde at arbejde på” siger Torben Spuur Jensen, CEO i Söderberg & Partners Danmark.

 

F10 blev grundlagt i 2010 af entreprenørerne Kim Jessen og Per Jessen. Virksomheden består i dag af 9 forskellige forretningsområder og har 5 kontorer i hele Danmark og i alt 70 medarbejdere. F10’s pensionsvirksomhed vil indledningsvis fortsætte under eget varemærke.

For mere information, kontakt:

Stinne Ølshøj, Kommunikationsdirektør i Söderberg & Partners
stinne.olshoj@soderbergpartners.dk
Mobil: 23 31 30 82

Om Söderberg & Partners

Söderberg & Partners blev grundlagt i Sverige i 2004 og er vokset til at være Nordens førende, uafhængige rådgiver og formidler af forsikringer og finansielle produkter. Koncernen har i dag over 1650 medarbejdere og ca. 70 kontorer fordelt i hele Norden.

Söderberg & Partners’ vision er at være den førende formidler af forsikringer og finansielle produkter med de bedste løsninger og den mest kompetente rådgivning til vores kunder samtidig med konstant at forny og udvikle den traditionelle måde at arbejde på i branchen. Virksomhedsfilosofien bygger på tre værdier: åbenhed, analyse og personlig rådgivning.

  • Få et uforpligtende og gratis tilbud