Teamudvikling

Virksomheder og organisationer er afhængige af at medarbejderne performer optimalt. For uden motiverede medarbejdere er der stor risiko for at resultater udebliver.

Den motiverende leder

Ingen er født leder – men nogen bedriver ledelse. Ledelse skal ikke tales men bedrives. Mange ledere ved godt at de mangler at bedrive aktiv ledelse.

Boost dit salg

Så derfor er det utroligt vigtigt, at alle i virksomheden med kundekontakt og direkte salgsopgaver er top motiverede og klædt på til at møde kundernes krav.

Coaching og Sparring

Nogle ledere, sælgere, medarbejdere, temas og virksomheder har brug for et kærligt spark bag i.

Og nogle har bare brug for en uvildig ven at vende løst og fast med.

F10 Viden og Vækst

”Det er ikke nok at høre om noget – vi skal vide konkret hvordan vi gør. Og hos F10 Viden og Vækst træner vi konkrete værktøjer frem for bare at høre på.”

Det Excellente Team

Den Attraktive Arbejdsplads er afhængig af et godt samarbejde mellem alle medarbejdere. Vi arbejder på at højne energien i teamet, fokusere på fælles mål, hvilken adfærd vi ønsker af hinanden og hvordan vi kan øge vores resultater …

Effektive Møder

Hvem kender ikke det at side i kedelige møder uden energi og fokus. Måske har du slet ikke en rolle i mødet men er inviteret og kom. På en aktiv dag får vi sat guidlines op for Effektive Møder, vi får arbejdet med hvad der bringer energi i møderne …

Bestyrelse

Arbejdet i en Bestyrelse skal give værdi til ejerleder, ejere og direktion. Vi arbejder med hvordan du bidrager i en bestyrelse og hvordan du får værdi af en bestyrelse.

Personlig Effektivitet

Tag kontrollen over din hverdag, dine opgaver, din e-mail-konto og nå mere på kortere tid. Vi arbejder med meget konkrete værktøjer til at blive mere effektiv i hverdagen og på den måde få skabt den ro vi alle går og drømmer …