Rekruttering

Man bliver hyret på sine kompetencer og fyret for sin attitude, derfor sikrer vi at både profil og personlighed passer ind i din organisation.

Ledige stillinger

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Outplacement

Outplacement forløbet sigter mod at styrke og motivere den enkelte medarbejder mod nyt job, ny branche, ny uddannelse eller noget helt fjerde.

Assessment

Ved hjælp af testværktøjer og struktureret dybdeinterview kortlægges personlige kompetencer, styrker og udviklingsområder, således at virksomheden kan få en konkret vurdering af personens mulighed for succes.

“Kompetencer er vigtige i en ansættelsesproces.
Det er kemi, værdier og personlighed også.”

Headhunting

Vores search proces er baseret på en målrettet og struktureret tilgang, hvor vi proaktivt identificerer, kvalificerer og kontakter relevante personer og introducerer de mulige kandidater for den givne stilling.

Kandidatbank

Vores kandidatbank indeholder kun kandidater, som vi kan stå inde for. Det betyder at vi interviewer og vurderer kandidaterne, inden de får muligheden for at være en del af kandidatbanken.

ERHVERVSCOACHING

Frustrationer kan håndteres i tide. Erhvervscoaching kan bidrage til udvikling og øget trivsel blandt dine ledere og medarbejdere. Det bør være en del af forretningsstrategien – fordi det kan aflæses direkte på din virksomheds bundlinje.

ONBOARDING

Starten på en ny arbejdsplads danner grund for medarbejderens potentiale til succes. Vi arbejder målrettet for at sikre en god indkøring af din nye kollega.