OM OS

F10 Forsikringsmægler er en landsdækkende forsikringsmæglervirksomhed der yder professionel rådgivning og formidling til alle typer af virksomheder, organisationer og landbrug, samt ejer-/andelsboligforeninger og kommuner.

BLIV KUNDE

Vi ved, at forsikring kan være et uoverskueligt og komplekst område.

NY KOLLEGA

Har du god erfaring fra forsikringsbranchen og et ønske om, at arbejde selvstændigt med uvildig forsikringsrådgivning? Så har vi markedets bedste muligheder til dig hos F10 Forsikringsmægler.

KUNDESIDE

Da vi ønsker, at du skal have let adgang til de forsikringer der betjenes af F10 Forsikringsmægler, tilbyder vi en online afgang til vores kundesysten – vi kalder det “Mit F10”.

“En forsikringsmægler er en uvildig rådgiver, som kan hjælpe dig med at vælge det forsikringsselskab, som kan give dig den helt rigtige dækning til den bedst mulige pris”

Finanstilsynets ordforklaring

Kontaktoplysninger

Vi overholder aftaler, deadlines og møder til tiden – eller giver besked i god tid, hvis vi er forhindrede. Vi tilstræber at svare inden for 24 timer – Hvis din personlige rådgiver holder fri, er der altid en anden der kan hjælpe.

Sådan arbejder vi

Vores håndtering at risici, tilgang til forsikringsmarkedet og samarbejde med forsikringsselskaberne gør en forskel. Korrekt forsikringsdækning til bedst mulig pris, samt hjælp til håndtering af skader kommer vores kunder tilgode.

Forebyg skade

Vores interesse for forebyggelse af skader, skinner igennem i alt hvad vi laver. Med fokus på skadesforebyggelse, kan risikoen for skader og tab minimeres og forsikringspræmien nedbringes. Der er også meget du selv kan gøre.

Forsikringer - online

Vi varetager den daglige kontakt til forsikringsselskaberne og kontrollere policer, præmieopkrævninger og erstatningsudbetalinger, så du sparer tid. Du får et overskueligt overblik over dine forsikringer via vores onlineadgang.