Hvem er jeg?

Jeg er fra det gode år 1966 og gift med Anne Lykke som er socialrådgiver. Sammen har vi 3 børn og 2 Westiehunde, Molli og Karla.

Efter godt 20 positive år hos Tryg Forsikring, var det tiden at prøve nyt. I Tryg har jeg arbejdet som erhvervsassurandør, forhandlingschef samt underwritingchef. Jeg var endvidere valgt igennem 8 år til koncernbestyrelsen i Tryg.

Jeg har også i en periode på 6 år været landsformand for assurandørernes faglige organisation, Assurandør kredsen (tidl. CDA), som er en del af Finansforbundet.

Resultater og Stilhed!

Jeg har altid godt kunne lide at være aktiv og resultatorienteret. Som en kontrast til dette – og måske også en forudsætning, har jeg fokus på stilhed og meditation. Før jeg startede hos F10 tog jeg en velfortjent jobpause og en tur på egen hånd med rygsækken til Assisi i Italien. Her prøvede jeg bl.a. at leve længere tid i stilhed, hos den amerikanske forfatter Bruce Davis samt klosterlivet hos de svenske Brigida søstre.

Vigtigt med efteruddannelse

Jeg har igennem tiden efteruddannet mig på forskellig vis. Senest med relevante fagmoduler i forbindelse med forsikringsmægleruddannelsen på Forsikringsakademiet i Rungsted. En spændende uddannelse dels i forsikringsformidlingsloven samt det at agere som uvildig og uafhængig rådgiver i forsikringsbranchen.

Jeg har nu valgt, at arbejde med uvildig forsikringsrådgivning til erhvervslivet, som direktør og forsikringsmægler hos F10 Forsikringsmægler, som er en del af konsulenthuset F10 i Odense.

Uafhængig rådgivning

I udlandet er det helt normalt at man bruger en uafhængig rådgiver når det handler om forsikringer og i særdeleshed på erhvervsområdet. I Danmark er det over 1/3 af erhvervslivet der i dag benytter sig af en rådgiver og det tal er stigende.

Fritiden

Jeg har sejlet hele mit liv og i min fritid nyder jeg at sejle. Jeg er også valgt til byrådet i Nyborg, hvor jeg bl.a. er formand for erhvervs- og udviklingsudvalget.

KONTAKT

DOWNLOAD CV