Min erfaring

Jeg har arbejdet i den finansielle branche siden 1987 og primært beskæftiget mig med formueoptimering herunder investerings- og pensionsrådgivning. 

Du får

En uafhængig rådgiver, der kan optimere din investeringssammensætning. Som uafhængig kan jeg rådgive dig efter, hvad der er optimalt for dig. Min målsætning er, at du får mest ud af dine penge og kan realisere dine ønsker både på kort og lang sigt.

Tilfredshed

Jeg prioriterer højt, at du som kunde føler dig godt tilpas og kan sove trygt om natten. Derfor kan du altid kontakte mig, hvis du skulle komme i tvivl eller blive urolig. Jeg lægger vægt på, at du skal gøre så lidt som muligt. Jeg sørger for, at alt bliver fulgt til dørs, samt at der ikke er nogle løse ender.

God dialog med banker

Såfremt du stadig er glad for din bankforbindelse, kan vi sagtens arbejde videre med den. Da jeg kender branchen godt, kan du bevare din gode relation trods ekstern specialist. Jeg vil sørge for, at din investeringer bliver optimeret, og du vil få det bedste ud af alle dine samarbejdspartnere.

Økonomisk hjælper

Da jeg altid er tæt på mine kunder, bliver jeg ofte taget med på råd indenfor en række andre emner f.eks.: nedsparing, børneopsparing, forældrekøb, pensioner, ejendomskøb, låneomlægninger, formueanbringelse, formueoptimering mv. 

Besparelse

Ved at benytte mig som din uafhængige investeringsrådgiver kan der være mange penge at spare på omkostningerne. F.eks. vil en investering på 3 mio.kr. og risikoprofil på mellem risiko, gennemsnitlig kunne spare dig for ca. kr. 37.500 i årlige omkostninger – se nærmere her: www.f10.dk/formueradgivning

F10

F10 er Danmarks største konsulenthus inden for uafhængig rådgivning, og eksisteret siden 2009. Vi hjælper med bl.a. investering, økonomisk rådgivning, kapitaltilførsel, forsikringer, forretningsudvikling, HR og jura. 

KONTAKT

f10 finans
MØD MINE KOLLEGER