Lidt om min baggrund

Jeg er uddannet Cand. Scient. Adm., men har efter min eksamen har jeg udelukkende arbejdet indenfor det private erhvervsliv som systemkonsulent, projektchef, afdelingsdirektør og administrerende direktør i både små og store virksomheder. I mine mange forskellige jobs har jeg bevæget mig rundt mellem mange dele af en virksomheds organisation. Det være sig salg, service, udvikling mm.

Jeg har de sidste par år haft egen konsulentvirksomhed, hvor jeg har arbejdet, med produktstrategier, ledelsessparring, udvikling af nye forretningsområder.

Erfaring

Jeg har over 35 års erfaring som leder indenfor personale-, forretnings- og projektledelse. Desuden har jeg arbejdet med strategiudvikling, go to market strategier, kanalstrategier, produktstrategier og meget andet.

Jeg er af den opfattelse at en virksomhed skal ledes ud fra de strategiske mål der opstilles for virksomheden, de rammebetingelser virksomheden står overfor og de ressourcer der stilles til rådighed for virksomheden enten internt eller eksternt.

Min indgangsvinkel til opgaverne

Min indgangsvinkel til alle opgaver er at alt er muligt, i hvert fald indtil det modsatte er bevist. Jeg tager selvfølgelig hensyn til de realistiske elementer i enhver situation. Jeg har igennem årene opbygget et bredt netværk af kompetencer jeg kan trække på.

Fritid

Jeg er naturelsker og bruger meget tid ude i det fri sammen med min familie og min kone. Min største passion er at skrive historier og små noveller. Jeg har for nyligt udgivet en roman indenfor fantasy genren.

Ud over at arbejde som forretningsudviklingskonsulent er jeg også uddannet hypnotisør.

Jeg er gift med Dorthe, der arbejder som psykoterapeut. Vi har tilsammen 5 børn der alle er flyttet hjemmefra.

KONTAKT