Fra selvstændig landmand til selvstændig forsikringsmægler.

Jeg var oprindelig selvstændig landmand med et traditionelt drevet landbrug med planteavl og animalsk produktion. I hjertet er jeg stadig landmand, men fik for ca. 20 år siden muligheden for at blive assurandør i Topdanmark og har været i forsikringsbranchen siden. Jeg har været med i F10 Forsikringsmægler siden starten og trives med at kunne hjælpe mine egne kunder i hverdagen.

Privat og fritid

Jeg er bosat i Kerteminde, er gift og har 3 voksne børn. I min fritid holder jeg meget af at være sammen med mine venner og familien, samt spille fodbold og koble af med forskellige sysler.
Tidligere har jeg været dybt engageret i både politik og foreningsarbejde, hvilket jeg synes er utroligt spændende og udfordrende. Når den rette mulighed viser sig, vil jeg igen være en del af denne verden.

Min mission for din virksomhed eller dit landbrug

Forsikring er for de fleste noget tungt og indviklet at håndtere i hverdagen. Så hvis du er selvstændig og har travlt på dit eget felt, kan det være rart med en sparringspartner på dette område. Derfor hjælper jeg gerne med at få overblik over pris, dækning m.m. og finde det forsikringsselskab, som passer til lige netop dit behov. Desuden hjælper jeg med at administrere det hele i hverdagen og skulle der komme en skade, er jeg også med på sidelinjen, så du får den erstatning som du har krav på. Kort sagt får du en rådgiver i hverdagen, som overfor forsikringsselskabet, sidder på samme side af bordet som dig.

KONTAKT