Erfaring

Jeg har mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor. Jeg har primært beskæftiget mig med personaleledelse og forretningsudvikling indenfor Erhverv- og Investeringsområdet.

De seneste 10 år har jeg været økonomichef i flere større ejerledet virksomheder, hvor jeg har været en aktiv del af ledelsen med ansvar for økonomi, HR og IT.

I begyndelsen af 2022 tog jeg en radikal beslutning og sagde farvel til jobbet som økonomichef for at indgå i partnerskab med F10. Her brænder jeg for at opbygge og udvikle forretningsbenet F10 Regnskab, hvor mine faglige- og menneskelige egenskaber indenfor økonomi, ledelse og kommunikation anvendes.

Min baggrund gør mig i stand til at kunne forstå og rådgive om de forskellige økonomiske aspekter, som erhvervsvirksomheder og familier løbende har behov for.

 

Tillid og orden i penalhuset

Jeg lægger vægt på opbygning og pleje af relationer, fordi gensidig tillid og respekt er nøglen til et langvarigt samarbejde.

Min tilgang til samarbejde bygger på et værdisæt om ordentlighed, aftaler og deadlines skal overholdes. Oplysninger og viden behandles med fuld diskretion og min kommunikation er oprigtigt og ærlig.

 

Fritid

Som privatmenneske sætter jeg min familie højt. Jeg er gift med Kim, og vi bor i Næstved. Sammen har vi 2 piger og snart 4 skønne børnebørn. Jeg tilstræber at være i god form gennem løb/fitness, og når tiden tillader det, nyder jeg en god bog.

KONTAKT

f10 regnskab
MØD MINE KOLLEGER