Kundens mand

Jeg har altid sat en stor ære i at servicere mine kunder, så de får den bedste oplevelse.

Som din forsikringsmægler inden for landbrug og erhverv i Nordsjælland, vil jeg sørge for, at du får den bedste dækning til den rette pris. Jeg vil altid være din direkte kontakt. Hvis der sker en skade, så tager jeg mig af alt papirarbejdet. Men også hvis der sker forandringer i din situation, som har betydning for dine forsikringer, så sørger jeg for at alt bliver ændret.

Netværk

I de sidste 25 år har jeg haft et tæt samarbejde med Nordsjællands Landboforening og Agrovi, hvor vi også har delt en fælles udstillingsstand på Roskilde Dyreskue.

Tillidsposter

Jeg har af flere omgange siddet som medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Lokal Forsikring og senest opdateret bestyrelsesuddannelsen på Forsikringsakademiet i 2017.

Fra 2012 til 2020 var jeg tillidsmand i vores lokale assurandørforening hos Lokal Forsikring, heraf de sidste fire år som formand.

Fritiden

Min store interesse har siden ungdomsårene været jagt og fiskeri, som jeg udøver i både Danmark og Sverige, og gerne sammen med mine to hønsehunde.

I Blekinge har vi en familieødegård som vi elsker at opholde os i. Udover at der altid er noget der skal ordnes på et gammelt træhus, så nyder vi en god bog og gåturene i den dejlige natur, samt vores altid hjælpsomme svenske venner.

Privat

Født i oktober 1957 i Hillerød, en by vi altid har boet i.
Jeg er gift med Jette og sammen har vi to voksne børn.

Karrierens vej

I ungdomslivet var jeg en tur med sejlskibet George Stage, hvorefter jeg uddannede mig som maskinarbejder. Efter aftjent militærtjeneste i søværnet, startede jeg som bilsælger. Efter et par år gik turen i 1980 videre til forsikringsselskabet Kgl. Brand, hvor jeg tog grunduddannelse som assurandør. Så kom der en årrække, hvor jeg solgte biler, lastbiler og autodele, før jeg igen var tilbage i forsikringsbranchen hos Frederiksborg Brand, hvor jeg i 1990 startede som privatassurandør. Selskabet blev senere fusioneret først med Udflytternes Brandkasse og senere med RK på Fyn. Herefter skiftede virksomheden navn til Lokal Forsikring, hvor mit primære hverv har været som landbrugs- og erhvervsassurandør i Nordsjælland frem til april 2020.

KONTAKT