43 år i den finansielle sektor

Jeg er 63 år har 2 voksne børn. Bor i eget hus i Bogense. Jeg har arbejdet 43 år i den finansielle sektor. Primært som erhvervsrådgiver, og leder i forskellige filialer i Danske Bank. Senest som Erhvervsdirektør for Danske Bank – Nordfyns – Assens – Middelfart og Fredericia kommuner.

Rådgivning i øjenhøjde

Finansiel rådgivning kan virke kompleks og fyldt med udtryk og vendinger der er uforståelige. Jeg gør meget ud af at mine kunder forstår den rådgivning – der bliver givet. Vi taler om tingene i øjenhøjde og gør det så enkelt som muligt.

En aftale er en aftale

For mig betyder det meget, at mine kunder oplever at aftaler holdes og efterleves. Jeg bygger mine kundeforhold op på troværdighed og tillid og overholder altid indgåede aftaler.

Hvad er mit mål med rådgivningen?

Når du modtager en konsulentydelse fra mig, så skal du føle at det har betydet en positiv forskel for dig og dit firma. Jeg vil gøre alt for at levere ”værdi for pengene”.

Fritidsinteresser

Min familie er altid 1. prioritet . Derudover er min store interesse fiskeri efter fynske havørreder og norske laks, men jeg nyder også turene i den lille cykelclub på de nordvestfynske landeveje. En god løbetur bliver det også til, når der skal lades ny energi på ”batterierne”.

KONTAKT

DOWNLOAD CV
f10 finans
MØD MINE KOLLEGER