Forretningsudvikling i øjenhøjde

Jeg hjælper ejerledere i SMV’er med at indfri sit potentiale og vækste sin virksomhed. Det gør jeg gennem et kommercielt og analytisk mindset med stærke kompetencer inden for forretningsudvikling herunder nationale og globale salgs- og marketingaktiviteter med fokus på økonomiske forhold, markedsudvælgelse og -udvikling samt strategisk ledelse af innovation og mennesker. Jeg har en god forretningsforståelse og et bredt branchekendskab, da jeg har arbejdet med alt fra små iværksættere til veletablerede virksomheder inden for vidt forskellige brancher.

Erfaring

Jeg er uddannet cand.merc. International Business and Marketing fra Syddansk Universitet, og min erfaring tæller flere år med salg, marketing, dataindsamling og -analyse. Jeg arbejder ligeledes som ekstern underviser i erhvervsøkonomi og finansiering på UCL. Jeg har en solid værktøjskasse og er struktureret og detaljeorienteret med et højt drive. Jeg tilgår altid mit arbejde med en høj arbejdsmoral og højt humør.

Fritid og interesser

Jeg er opvokset i Odense, hvor jeg er bosat sammen med min skønne datter Ellen og min kæreste Sara. Jeg elsker familielivet og fællesskabet, men jeg elsker også at søge nye oplevelser og udfordringer.

KONTAKT