Emil er uddannet cand.merc. International Business and Marketing fra Syddansk Universitet.

Emils interessefelt ligger i mødet mellem markedsanalyse og kommunikation. Fordybelse i tal og optimering af processer kombineret med tydelig kommunikation og dyrkelse af kunderelationer er opskriften på en spændende arbejdsdag. Derudover værdsætter han en arbejdsplads med høj arbejdsmoral og højt humør. Emil har således stærke kvalifikationer inden for research og analyse. Yderligere besidder han gode kommunikative evner grundet sin erfaring som Junior konsulent hos Fynsk Erhverv.

Erfaring

Emils erfaring omfatter bl.a. kundeservice, salg, marketing, dataindsamling og -analyse. Som person er han struktureret og detaljeorienteret med et højt drive. Han har fornyeligt afsluttet sin uddannelse og glæder sig til at bidrage med sin viden til F10.

Arbejdsopgaver

Emil kommer til at arbejde med projektledelse, vedligeholdelse af CRM-systemet, ekstern kommunikation og markedsføring for F10 Forretningsudvikling og diverse ad hoc-opgaver.

Fritid

Emil er kæreste med Sara og bor i Odense C. Sammen har de datteren, Ellen. Han er vild med at rejse, læse, dyrke fitness og generelt gribe nye udfordringer.

KONTAKT