Baggrund

Jeg bor i Odense og har 2 voksne børn i København og Århus. Fra det centrale Fyn kommer jeg nemt rundt i hele Danmark og for den sags skyld Norden og Europa, hvor mine kompetencer som international certificeret coach, headhunter og karriereudvikler kommer i spil.

Som erfaren Generation X’er, er jeg eksport uddannet indenfor salg, med klare milepæle til visionær ledelse og management, og har knowhow som iværksætter, topleder og med bestyrelsesarbejde.

Jeg har et godt kendskab til forskellige produktions- & IT virksomheder, byggeri & anlæg, til hotel, fødevare & gastronomi branchen samt kreative brancher som markedsføring, service, lyd og musik.

 

Erfaring

Med flere årtier som direktør og iværksætter af service og produktionsvirksomheder ved jeg, at humanistiske kapital som fundamentet i enhver vækststrategi udvikler en visionær organisation, uanset om det er på medarbejder, team, ledelse eller bestyrelsesniveau!

Herunder har jeg også, som salgschef i større danske virksomheder, formået at binde afsætningsmål og medarbejdertilfredshed sammen i en succesfuld løkke med ledelse, og som det seneste certificeret mig indenfor advisory board og bestyrelsesarbejde.

 

Fritid

Ud over at mine hænder er skruet rigtig på, når ting skal repareres eller renoveres, så er jeg ofte at finde i naturen på min MTB eller racercykel, hvis ikke lige båden trænger til at komme ud af havnen for at prøve dykkerudstyret af.

At være med til humanitært arbejde giver mig stor værdi, og er af samme grund cyklet med Team Rynkeby til Paris mange gange, ligesom jeg også er frivillig hos andre organisationer som Børn, Unge & Sorg eller i den lokale sportsforening.

Det skal også med, at jeg har store interesser for gastronomi, vin og andre specialiteter, hvorfor ferien gerne går til de sydlige vinmarker eller i bjergene på ski om vinteren. I det kreative hjørne læser jeg gerne en inspirerende bog eller spiller musik og kan faktisk håndtere en habil guitar.

KONTAKT

f10 human resource
MØD MINE KOLLEGER
F10 HUMAN RESOURCE

Carina Nielsen Smedegaard

Headhunter

Tlf: +45 40 11 37 22

mail: cns@F10.dk

LÆS MERE
F10 HUMAN RESOURCE

Claus Sigmann

Executive Coach & Headhunter

Tlf: +45 20 76 45 41

mail: csi@F10.dk

LÆS MERE
F10 HUMAN RESOURCE

Lone Nijenkamp

Partner & Headhunter

Tlf: +45 22 63 11 01

mail: ln@F10.dk

LÆS MERE
F10 HUMAN RESOURCE

Jens Løvstrøm

Headhunter

Tlf: +45 20 33 30 45

mail: jel@F10.dk

LÆS MERE
F10 HUMAN RESOURCE

Steffen Weber

Partner & Headhunter

Tlf: +45 93 10 29 59

mail: sw@F10.dk

LÆS MERE
F10 HUMAN RESOURCE

Connie Arvedsen

Økonomiansvarlig

Tlf: +45 20 49 01 35

mail: ca@F10.dk

LÆS MERE
F10 HUMAN RESOURCE

Jørn Ravn

Partner & Headhunter

Tlf: +45 24 83 60 84

mail: jra@F10.dk

LÆS MERE