Christina er uddannet cand.mag. i kommunikation fra University of Central Florida.

Christinas interesse omfatter intern såvel som ekstern kommunikation, da hun tror på, at den måde vi mennesker og virksomheder kommunikerer på i sidste ende påvirker det færdige outcome. Derudover ser hun en glæde i at sætte struktur på dagsordenen og gøre hverdagen lettere for sine kollegaer.

Christina har stærke kvalifikationer inden for research og analyse. Yderligere besidder hun gode præsentationsevner grundet sin erfaring som underviser i Public Speaking. Derudover er Christina en kompetent kommunikatør med solide mundtlige såvel som skriftlige engelske sprogkundskaber, som hun har tilegnet gennem de tre år hun har været bosiddende i USA.

Erfaring

Christinas erfaring spænder over alt lige fra kundeservice til sociale medier til rekruttering af deltagere til kvalitative interviews. Som person er hun struktureret og detaljeorienteret med en proaktiv tilgang til projekter. Hun har længe været ivrig efter at blive en del af et dygtigt team, hvor hun kan lære og samtidigt bidrage med den viden hun har tilegnet sig.

Arbejdsopgaver

Christina arbejder med projektledelse, vedligeholdelse af CRM-systemet, ekstern kommunikation og markedsføring for F10 Forretningsudvikling og diverse ad hoc-opgaver.

Fritid

Christina er gift med Martin og bor i Sankt Klemens, Odense. Sammen har de deres søn Nolan. Hun er vild med at rejse, afprøve nye bageopskrifter i køkkenet, og hun løber også gerne en tur eller dyrker yoga, når hun har tid til det.

KONTAKT