Lidt om mig

Jeg er fra 1964 og er født og opvokset i Korsør. De sidste 21 år har jeg delt med Gitte, der arbejder som Social- og sundhedsassistent i Næstved Kommune, hvor vi også er bosat. Med dine, mine og vores børn er familien på 8 personer, hvor vores egen er sidste mand på hjemmeadressen.

Bred erfaring

Allerede i skolepraktikken fangede forsikringsverdenen min interesse. Jeg startede derfor som 18-årig med at sælge forsikringer for Kgl. Brand i min fritid, og siden for Topsikring, mens jeg afsluttede Højere Handelseksamen og min elevtid på kontor.

I 1986 sprang jeg på vognen som fuldtidsassurandør for Topdanmark, og skiftede til Baltica/Tryg i 1990. Her har jeg tilbragt de sidste 27 år på erhvervs- og industrimarkedet, og har i min ansættelse også fået lov at deltage i udviklingen af både bøger, materiale og opgaver til finansuddannelsen som den er i dag, og har efterfølgende undervist i forsikringsdelen i 10 år.

Fremtiden

Jeg har nu valgt at skifte side, og vil efter 35 år på forsikringsselskabernes side, nu flytte mig over på kundens bordside, for herfra at kunne koncentrere mig om at give en uvildig ordentlig rådgivning i valget af både dækning og forsikringsselskab, der både er holdbar og i øjenhøjde.

Fritiden

Aktivitet har altid været min drivkraft, også i fritiden, hvor jeg gennem tid har nydt mange sportsgrene, men også har brugt tid på det frivillige foreningsliv. Sporten har ramt alt fra dans, badminton, billard, håndbold, fodbold, cykling og golf. Jeg har i flere år været aktiv fodbolddommer, og har i 7 år været landsformand for Dansk Cøliakiforening, en patientforening for personer der ikke kan tåle gluten i mad.

I dag er det dog kun en stille cykeltur udover golfen der er tilbage, hvor golfen til gengæld fylder en del. Jeg har i flere år spillet på eliteplan, og indrømmet jeg er bidt af den lille hvide bold.

KONTAKT

DOWNLOAD CV