Forsikringsmægler med lang erfaring

Jeg har altid arbejdet inden for forsikringsbranchen. Først som elev, skadebehandler, sekretær, assurandør og nu forsikringsrådgiver. Jeg tænker det er en naturlig udvikling, for at kunne tilbyde mine kunder den bedste service som forsikringsrådgiver.

Fritid

Jeg er far til 3 drenge og papfar til en dreng og pige, som min dejlige kæreste Rikke har. Rikke og jeg har boet i Odense i 11 år. Vi elsker at holde ferie med vores familie, om det er sommer eller vinter, i Danmark eller udlandet betyder ikke så meget, bare vi har det hyggeligt og er sammen. Når jeg ikke arbejder bruger jeg min fritid på at spille fodbold, cykle og se motorsport.

Hvor kan jeg gøre en forskel for din virksomhed

Vi finder sammen ud af hvordan du bedst muligt sikrer dine værdier. Jeg finder så den bedste pris og dækning helt efter dit ønske. Derefter vedligeholder jeg dækninger og priser for dig. Jeg laver en forsikringspolitik til dig, som du med fordel kan anvende når du fx skal holde bestyrelsesmøde eller mødes med dit pengeinstitut. Jeg hjælper dig når du har skader, så du får den erstatning som du har krav på. Du kan derfor bruge din tid på at optimere din virksomhed uden bekymring om forsikringerne nu også dækker din risiko.

KONTAKT