Det handler om dig

Som din rådgiver i F10 Finans kan jeg hjælpe med at danne overblik i de mange muligheder og løsninger, du som bankkunde i dag bliver mødt med.

Som kunde hos mig er det dig, der er i centrum. Jeg ser på netop din situation og kommer med et løsningsforslag, som passer til dine økonomiske ønsker og behov.

 

Min baggrund

Min erhvervsmæssige baggrund ligger indenfor den finansielle sektor.

Jeg har i min tid i sektoren både rådgivet privat- og erhvervskunder og jeg har en bred uddannelsesmæssig baggrund til at understøtte min faglighed. Derved kan du som kunde, være sikker på at jeg giver dig en fyldestgørende rådgivning og sparring af netop din økonomi.

 

Hvem er jeg?

Jeg er født og opvokset i Svendborg og bor i dag i en lille sydfynsk landsby sammen med min kæreste og vores 4 sammenbragte børn. Jeg er derved vant til en hverdag med højt tempo.

Vi har netop færdigbygget vores fælles hus og da det er mit andet husbyggeri, kender jeg godt til processerne og derved opmærksomhedspunkter omkring selve byggeriet. Jeg kan derved blive en god sparringspartner, hvis du står overfor byggeriet eller renovering af dit drømmehus.

Min fritid bruges sammen med min familie, nogle gode gåture i vores lokale forhistoriske gletsjer, Vejstrup Ådal, som nærmest ligger i vores baghave og når tiden er til det bliver der dyrket lidt motion.

KONTAKT